Előadás és egésznapos program Érden

2023.06.03

#szenvedélyünkazélet

A kezdeti borús idő ellenére, szép számmal érkeztek a családok a Magyar Földrajzi Múzeum kertjébe a pár napja Érden megrendezésre kerülő Életvédelmi Napon. A csodálatos ősfás park hamar megtelt élettel, a gyerekek szaladgálása üde színfoltja volt a mély és komoly témákat érintő egész napos programon. Kézműves sarokkal, játékokkal kötötték le a gyermekeket, ezalatt a szülők nyugalomban részt vehettek az előadásokon. A legtöbb előadáson volt lehetőség kérdezni is, amit az érdeklődő közönség örömmel meg is tett. A rendezvényen részt vett a Magyar Vöröskereszt így volt lehetőség a szívmasszázs és lélegeztetés technikáit megtanulni, feleleveníteni. A nap alaposan körbejárta a magzati életet és annak védelmét, a születést, az emberkereskedelemet, az emberi élet értékét, az áldozatvállalás, házasság és az újjászületés témaköreit is.

Kardosné Gyurkó Kata az Nagycsaládosok Országos Egyesülete elnökének szavait idézve: "Az élet feltétlen tisztelete számunkra megkérdőjelezhetetlen alapelv, kikezdhetetlen érték. Minden esetben valamiért és nem valami ellen állunk ki. Az életvédelem is akkor ér célt, ha a szeretet az alapja, s nem az ítélkezés. Ezt azonban csak mondani könnyű, megvalósítani már nehezebb."

Adj Életet Alapítvány eredeti bejegyzése

#életvédelem #magzat #várandósság #születés #szervkereskedelem #transzplantáció #adjéletet #anyaság #család #élődonor #abortusz #anya #anyaság #családszületik

© 2021 Adj Életet Alapítvány | Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!